انواع کیف پول ارز دیجیتال
همانطور که می دانید برای ذخیره و نگهداری ارز خریداری شده یا دریافت شده کاربران ملزم به استفاده از کیف پول های دیجیتال مطرح در این زمینه هستند. در ادامه به معرفی و بررسی انواع کیف پول ارز دیجیتال می پردازیم.
کیف پول داغ
این دسته از کیف پول ارز دیجیتال به دلیل نوع کاربری که برای ذخیره سازی رمز ارزها دارند الزما باید متصل به یک شبکه ی اینترنتی باشند تا امکان دسترسی به داده ها را برای کاربران فراهم و همچنین ذخیره سازی رمز ارزها را به درستی انجام دهند. منظور از داغ بودن کیف پول در واقع اتصال آن ها به اینترنت می باشد که این ویژگی امکان ارتباط کلید خصوصی با فضای آنلاین را نیز فراهم می کند. کیف پول های داغ برای استفاده در معاملات روزمره و سرمایه گذاری های کوتاه مدت استفاده می شوند و شامل کیف پول های موبایل و تحت وب می باشند.


کیف پول سرد
کیف پول سرد برای ذخیره سازی سرمایه هایی با مقادیر بالا استفاده می شود. تفاوت عمده کیف پول های سرد با کیف پول های گرم امینت بسیار بالای آن ها می باشد، از همین رو برای ذخیره سازی سرمایه هایی با مقادیر بالا مورد استفاده قرار می گیرد. در این دسته از کیف پول ها کلید خصوصی و عمومی به صورت فیزیکی در اختیار کاربران قرار می گیرد. از جمله کیف پول های سرد می توان به لجر و ترزور اشاره کرد.
کیف پول دسکتاپ
این دسته از کیف پول های همانطور که از نام آن ها پیداست برای رایانه و لپ تاپ طراحی شده اند و با توجه به نوع سیستم عامل ( ویندوز، لیندوکس و مک) می توانند کارایی مختلفی را دارا باشند. از بهترین و معروف ترین کیف پول های دسکتاپ می توان به کوینومی، الکتروم، اکسدوس و اتمیک اشاره کرد.


کیف پول موبایل
کیف پول موبایل که در دسته کیف پول های داغ قرار دارند از دیگر کیف پول ارز دیجیتال می باشند که با توجه به سیستم عامل موبایل (اندروید یا اس او اس) تنوع زیادی داشته و از سوی دیگر هر کدام دارای کاربردهای متفاوتی می باشند. با نصب این کیف پول ها شما امکان دسترسی به داده های خود را در هر زمان و مکانی خواهید داشت تنها شرط استفاده از این دسته از کیف پول های دیجیتال اتصال به اینترنت می باشد.
کیف پول تحت وب
کیف پول تحت وب در قالب وب سایت عمل می کند و از آن جهت که زیر مجموعه کیف پول های داغ محسوب می شوند برای دسترسی داشتن به این نوع از کیف پول ها باید اتصال به اینترنت برقرار باشد. نکته مهم در مورد کیف پول های تحت وب این است که این دسته از کیف پول ها به صورت آنلاین کلید خصوصی را ذخیره می کنند. با این حال یک روش آسان و سریع برای دسترسی داشتن به موجودی کیف پول می باشد. کیف پول های بلاکچین معروف ترین کیف پول های تحت وب می باشند.


کیف پول کاغذی
کیف پول کاغذی در واقع کلید خصوصی یک ارز دیجیتال است که از طریق سایت هایی مانند بیت آدرس ایجاد می شود و مالک ارز دیجیتال مشخص می تواند از طریق این کلید خصوصی به دارایی کیف پول دسترسی داشته باشد.
کیف پول سخت افزاری
این دسته از کیف پول ها با توجه به متدهای رمز نگاری پیشرفته یکی از بهترین روش های ذخیره سازی رمز ارز ها می باشد. استفاده از کیف پول های سخت افزاری برای سرمایه گذاری با مبالغ بالا در ارزهای دیجیتال توصیه می شود. از جمله معروف ترین کیف پول های سخت افزاری می توان به کیف پول لجر اشاره کرد.


کلاینت بیت کوین
کلاینت های بیت کوین در واقع کیف پول اصلی این ارز محسوب می شوند که کاربر را مستقیم به بلاکچین بیت کوین متصل می کند. اما این روش برای کاربران عادی مقرون به صرفه نیست زیرا علی رغم اینکه فول نود محسوب می شوند باید برای استفاده از این سرویس کل بلاکچین بیت کوین را دانلود و بارگذاری کنند. اغلب صاحبان کسب و کارهای بزرگ و صرافی های ارز دییتال از این متد برای ذخیره دارایی های بیت کوینی استفاده می کنند.